Mina auktioner på Tradera

fredag 29 mars 2013

GLAD PÅSK!

GLAD PÅSK!
önskar
Sölvi
Scrapmagic


Påskkort gjord av Christine.

tisdag 26 mars 2013

Efter Scrapträff...

I helgen fick jag vara med på Scrapträff som Sölvi anordnade. Fick träffa båda gamla och nya ansikte. Alltid roligt att ses och jag hade svårt att slita mig ifrån träffen i söndags. Var tvungen att åka tidigare. Med mig hem hade jag "en hel kista" med uppmuntrande ord från dessa trevliga och kreativa damer/tjejer. Tack för alla goda ord ni gav mig. De ska jag ta fram de dagar då scraplusten gömma sig bakom värk....Men förutom goda ord hade jag också med sig hem....



vackra papper. Jag som är galen i papper måste bara köpa med mig dessa vackra papper.
Här är det bl a papper från Bo Bunny, Webster's Page m fl


Mera papper, här längst fram ett papper från min absoluta favorit Graphic 45 och Pion Design.



Ett antal papper i storlek 6x6" nyheter från bl a Dovecraft, fina, söta charms...



och till min familjs "skräck" ser vårt matbord ut så här. Min yngsta dotter suckade "ÅÅåå, nu blir matbordet ockuperad i en månad..." Nej, inte den här gången. För jag/vi får fin besök på fredag då Sölvi med familj kommer och hälsa på. Många idéer i huvud...... Förhoppningsvis har jag något nytt att visa nästa onsdag. Men fram tills dess..

Tack än en gång till Sölvi och alla ni som deltog för en härlig scraphelg och hoppas vi ses i juni. 

Kram
Christine

tisdag 12 mars 2013

Scrapträff i mars

Hej!

En påminnelse om scrapträff i mars, det finns fortfarande gott om platser så anmäl er denna vecka.



2 dagars scrapTRÄFF!
Välkommen till scrapping i Vetlanda.
När? – 23/3 kl.13.00-20.00, 24/3kl.11.00-16.00
Var?– Cirkelverkstad i Norra Esplanaden 11, Vetlanda
Pris– 100 kr/dag, 150kr/ 2 dagar.
Detta ingår: fika, frukt, godis och dricka under hela tiden.
Vi kommer att ha utmaningar och demonstration av nyheter.
Scrapdagen innebär att alla tar med sig sina egna saker och arbetar med sina egna projekt samtidigt som man kan bli inspirerad av andra scrappare.
Det kommer att finnas möjlighet att handla scrapmaterial i samma lokal under dessa dagar. Man måste inte vara deltagare för att handla.
OBS! Går endast handla med kontanter!
Deltagare får 10 % rabatt på allt de handlar under dessa dagar.
Anmälan kan göras via maila till Vuxenskolan på 0383-755180. Lämna namn, telnr eller mobilnr samt mailadress.
OBS! Vid förhinder återbetalas ej föranmälan.

Sista anmälningsdag – tisdagen 19/3

Har ni frågor, hör gärna av er till Vuxenskolan eller till Sölvi via mail.
Vi hoppas på 2 härliga dagar med många glada och scrappsugna deltagare.
Arrangör är Scrapmagic i samarbete med Vuxenskolan i Vetlanda
 Nästa scraphelg är 29-30/6.




Ett grattiskort till min svägerska som fyllde jämt förra månad. Papper är från årets nyhet First Edtions underbara Rose Garden. Papperna är vackrare i verkligheten är på bild.






Glöm nu inte anmäla er till scrapträffen, hoppas vi ses då.

Sölvi


 






onsdag 6 mars 2013

Dance in the rain

God onsdag! Nu är vi i mars månad. Igår fick jag de första vår känsla. Dels såg jag de första fågel skådare på vägen hem och sedan hörde jag fågel kvittrade om vårens ankomst....Även om det är kallt idag och minus grader så känner jag mig hoppfullt om varmens återkomst.

I lördags fyllde en vän år och till hennes födelsedag gjorde jag det här kortet.



Det vackra papper är från "Prima Marketing", Nature Garden Collection. Den vackra ballerina stämpeln från Graphic 45. Jag har stämplat den på ett mönster papper och klippt bara ut linnet och klistrat sedan på ett vitt  papper där jag redan har stämplat i helfigur. Färglagd sedan med Pro Marker och färgpennor från Faber Castell. Texten är utklippt från ett papper av Graphic 45. Använt dies från spellbinders. Fjärilar har jag använt en punch från NS och klippt från papper från Graphic 45. Blommor och swirl.




Inne i kortet har jag använt en text stämpel från Tim Holz. "Life is not about waiting till the storm to past but leaning to dance in the rain". Dessa ord är just nu min favorit citat. Ballerina skor i hörnet är också stämpel från Graphic 45 liksom den lilla frimärket i hörnet. Stämpeln med söta nalle är från Fizzy Moon.  Min vän blev glad för kortet och då blev jag glad. Hoppas att ni fick också lite glädje att titta in här. Glädje och inspiration till att scrappa. Det önskar jag er i massor.

Kram
Christine

Material jag använt: Papper - Prima Marketing, Graphic 45
Stämplar- Graphic 45, Fizzy Moon, Tim Holz
Dies-Spellbinder
Punch- Nellie S
Swirl, blommor och övriga dekorationer finns även dem hos Scrap Magic

fredag 1 mars 2013

Lycka är...

Oooops, det är visst fredag idag och inte onsdag, min vanliga bloggar dag. Men bättre sent än aldrig tänkte jag. Har inte hunnit göra något nytt utan jag fortsätter att fylla sidorna i min "Lycko bok". 


Först ut den här sidan med den härliga bilden från Graphic 45 "Place in Time". När man tittar på bilden längtar man visst till sommar?  Bakgrundspapper är från Scrap Magic. Mönsterpapper med solrosor är även den från Graphic 45. Tags, den ene är från Graphic 45 "Olde Curiosity collection". Texten "Lycka är att...hjälpa andra se, förstå, lyckas, tro på framtiden." är hämtad från "Veckans peptalk" av Olof Röhlander (www.upphopp.se)


Sedan den här sidan. I just love it. Den blev färdig i förrgår. Ballerinan är en stämpel från Graphic 45. Jag stämplade det först på ett vit papper och sedan stämplat en gång till på ett mönsterpapper. Sedan klippte jag bara ut överdelen av balett klänning och klistrat på. Färglagd med Pro Maker och Faber Castells färgpennor. Texten är en stämpel från Tim Holz. Älskar "min ballerina" och texten. Det betyder mycket för mig. 

Det var allt för den här veckan. Har spännande saker på gång ....Jag kan tyvärr inte berätta det än. Men hoppas att ni fick lite inspiration och om ni vill så "ses" vi nästa vecka. 

Sköt om er och önskar er en härlig helg!

Kram
Chrisitine