Mina auktioner på Tradera

lördag 24 september 2011

September DT

Hej!

Tiden gick sååå fort!! Fattar inte riktigt vart september tog vägen?? Men det har hänt en massa så jag ligger mycket efter, här kommer i alla fall det efterlängtade DT för september.

En presentation från Hilda:

Hej, jag heter Hilda Borg.

Jag bor och är uppvuxen i Vetlanda, född den 3 juni 1998. Jag har alltså precis börjat 7:an och går samma klass som Sölvis dotter. Jag har tre syskon, två småbröder 7 och 4 år samt en lilla syster 11 år, mamma och pappa. Sen har jag också en hund och två katter. På min fritid är jag med kompisar, håller på med scrapbooking och spelar tennis.

Jag började med scrappa för ca. 2,5 år sedan alltså någon gång i 4:an. Då gjorde jag mest LO men sen lärde jag mig även att göra kort. Jag började scrappa för att jag alltid har gillat att pyssla, klippa och klistra. Jag minns inte riktigt hur jag kom igång men det kan ha berott på att min bästis Johannas mamma och min tvärflöjtslärare sålde scrapbooking så då fick jag inspiration och hade bra ställen att köpa ifrån. Några kusiner håller även på med scrapping där ser man ju också fin inspiration.

Det bästa med scrapbooking är att det bara är fantasin som sätter stopp. Man har grymt mycket valmöjligheter och att det blir fint hur man än gör. Skulle jag någon gång inte ha tillgång till scrap så känns det nästan som att det kryper i fingrarna.

Tack Hilda för den fina presentationen!

Nu ska ni få se några av Hildas alster:


Här är ett kort som Hilda har gjort med papper från Inkido, hon har embossad runt kortet och använt det som bakgrund på stämpeln. fiffigt och snyggt. Stämpel från Magnolia.
Dekoration från Scrapmagic

På insida har hon dekorerat med glitter stickers med fjärilar.

På detta vackra LO har hon använt papper från Prima. Texten har hon stansat ut på cuttlebugen.
Charmsen har hon gjort en smart upphängning
genom att klistrar fast en tråden på pappret och i varsin ände använt pärlor.
Blommor och band finns på Scrapmagic.

Det var allt vi hade idag, imorgon är det min första söndags scrapping och då ska bl.a. Hilda vara med, superroligt!
Ja då vet ni att snart få ni se mer av Hildas scrapping.

Det har kommit in en hel del nyheter så håll utkik. Julpapperna har börjat komma in i affären så passa på.

Ha en riktigt skön helg!!

Sölvi

lördag 17 september 2011

Kalas dags?

Hej, idag är det lördag o det är dags för mig att göra ett nytt inlägg. Här nedan ser ni ett rosa födelsedagskort. Det gjorde jag för några dagar sedan.


Pappret o band är från Scrap Magic. De söta stämplar jag använt här fick jag av Sölvi. När hon var i London köpte hon med sig en scrapbooking tidning därifrån. Med i tidningen var det ett set clearstamps med tea party motiv. Hade velat göra kort med de stämplarna läng men hade inte haft tid. Nu äntligen!


 Inne i kortet. Även här är stämplarna från samma clearstamps set. Ett ganska enkelt kort. Roligt att färlägga. Jag har använt både Promarker o LePlume pennor. Det var allt för idag.

Kram
Christine

söndag 11 september 2011

Nyheter!!

Hej!

Tack Christine för den fina asken!

Nu har det kommit in lite nyheter i affären och på Tradera. Hoppas att ni blir scrapsugna. Det har börjat komma in anmälningar till scrapsöndag. Vill passa på och göra lite reklam för detta. Anmäl er via mail eller i affären.

Första träffen blir SÖNDAGEN DEN  25 SEPT KL.14-18. VARMT VÄLKOMNA!!

Magnoliatidning har kommit och med den beställningen tog jag hem lite stans.

Papper från Tim Holtz, Inkido, DCWV och First Edition.
Japp, julpapper har kommit in och de är så fina både från Fizzy Moon och First Edition.

Ja, idag börjar försäljning på julsaker på allvar, på tradera alltså.
Tänkte att för en gång skull börja i tid.
Kanske jag hinner skicka julkorten på denna sidan av julen


Hoppas att vi kommer träffas på scrapträffen.

Höll på glömma en sak, nya öppettider i affären. Nu har vi bara öppet på torsdagar kl-14-18 och lördagar kl.10-14 och ibland fredagar. Det är p.g.a. hälsan och jobb som vi måste begränsa öppettiderna men jag kommer har öppet på scrapsöndagarna.

Ha en supertrevlig vecka och nästa vecka kommer ni få träffa DT för september.

Sölvi

torsdag 8 september 2011

En vintage ask

Hej, idag är det min tur att göra ett inlägg. För några veckor sedan gjorde jag en tea lights ask i vintage stil. Den söta, vackra vintage bild är från Pion Design. Papper, blommor, blad, halv pärlor, peel off hörn mm hittar ni hos Sölvi.


På insidan har jag använt spillbinder. Textstämpeln köpte jag på Pappersbiten.

Istället för värmeljus har jag lagd dit en läppstift, en läppglans o en lip liner. Skulle det inte vara en fin present till någon man tycker om?


 Det var ett kort inlägg. Hoppas att ni fick lite inspiration o glöm inte att anmäla er till scrap träff i slutet av månad. Önskar att jag kunde komma. Ha en fantastisk helg o tack för att ni titta in här.

Kram
Christine